Ion Ceban își propune să creeze cât mai curând o majoritate cu Blocul ACUM în CMC

Primarul ales al Chișinăului, Ion Ceban, își dorește să poată crea cât mai curând o majoritate cu blocul ACUM în Consiliul municipal Chișinău. „Știm că putem avea un plan foarte concret pe probleme cu care se confruntă capitala și locuitorii ei și propun să divizăm aceste responsabilități”, a spus Ion Ceban.

Primarul ales a spus că este de acord ca ACUM să aibă doi viceprimari și cel puțin doi pretori. Ion Ceban menționează că este deschis spre colaborare cu toți consilierii care nu au probleme de integritate.

Socialistul spune că, din momentul în care va fi validat mandatul de primar, va face tot posibilul ca programul pe care și l-a propus să fie pus în aplicare. În momentul în care îi va fi validat mandatul, își va suspenda calitatea de membru al PSRM.

Ion Ceban afirmă că vine în funcția de primar pentru a dezvolta orașul, suburbiile și nu pentru a aspira la alte funcții. Potrivit lui, „problemele orașului trebuie rezolvate aici și acum”. Primarul ales a menționat: construcția și reparația drumurilor și trotuarelor, finalizarea Planului Urbanistic General, dezvoltarea fondului locativ, dezvoltarea suburbiilor, crearea locurilor de muncă, modernizarea grădinițelor și școlilor.

Ion Ceban spune că l-a sunat pe contracandidatul său, Andrei Năstase, dar acesta nu a răspuns la telefon.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.