Într-o curte din strada Igor Vieru este amenajat un teren nou de joacă

În curtea blocului locativ din strada Igor Vieru, 8 din sectorul Ciocana al capitalei este în proces de amenajare un teren de joacă nou. Lucrările se vor încheia săptămâna viitoare.

Reprezentanții Direcției generale locativ-comunală și amenajare menționează că a fost pus un tobogan, scrâncioburi și se fac lucrări de amenajare a suprafeței terenului.Tot în sectorul Ciocana, pe strada Podul Înalt, 18 a fost amenajat un teren de joacă. Pentru că acest spațiu era pustiu, locatarii din preajmă au făcut demers către autorități să fie instalat un teren unde copiii să se poată juca.„Direcția generală locativ-comunală și amenajare intenționează să continue instalarea terenurilor de joacă în curțile blocurilor de locuit. Ne dorim ca locuitorii capitalei, dar mai ales copiii să dispună de un spațiu de joacă sigur, unde să-și petreacă timpul alături de părinți. De asemenea, vom repara terenurile deteriorate. Siguranța și confortul copiilor este o prioritate pentru noi”, a declarat pentru IPN Vasile Efros, șef al Direcție amenajare și mediu a DGLCA.

Lucrările desfășurate fac parte din proiectul de amenajare a 30 de terenuri în curțile de bloc din capitală. Adresele au fost selectate conform solicitărilor parvenite din partea chișinăuienilor. Compania executoare a fost selectată în urma procedurii de licitație conform legislației în vigoare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.