Întâlnește campionii la tir la Festivalul Chișinăul Sportiv 2024

Campionii Dan Olaru (tir cu arcul) și Anna Dulce (tir), calificați la Jocurile Olimpice 2024, vor putea fi întâlniți la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, care se va desfășura pe 8 iunie în Parcul „La Izvor” din capitală, transmite IPN.

Vă invităm cu mare entuziasm să participați la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, un eveniment unic care aduce laolaltă pasiunea pentru sport și performanță! Veți avea ocazia să întâlniți sportivi de excepție, calificați la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, care vor fi prezenți pentru a împărtăși din experiențele lor”, se arată într-un mesaj al Direcției generale educație, tineret și sport.

Dan Olaru este  arcaș din Republica Moldova care reprezintă eleganța și precizia acestui sport. Experiența sa și succesele la competițiile internaționale fac din el un exemplu pentru toți cei interesați de tir.

Anna Dulce a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Tir și a obținut calificarea la Jocurile Olimpice 2024. Aceasta demonstrează că precizia și calmul sunt esențiale pentru a avea succes în acest sport.

Chișinăuienii, și nu doar, de la mic la mare, sunt îndemnați să vină sâmbătă în Parcul „La Izvor” din capitală. Pe lângă întâlnirile cu sportivi renumiți, Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” va oferi vizitatorilor posibilitatea de a participa la diverse activități și demonstrații sportive care vor celebra pasiunea pentru sport și performanță.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.