Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie

Pacienții și personalul medical din cadrul Institutului de Cardiologie, de patru ani, au parte de servicii de termoficare mai calitative. Acest fapt se datorează lucrărilor de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice în clădire, prin instalarea unui Punct Termic Individual modern, de ultimă generație, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă remis de întreprinderea furnizoare de energie termică Termoelectrica. Noua instalație asigură un consum al căldurii eficient și flexibil, în mod automatizat, în funcție de necesitățile consumatorului și temperatura exterioară a aerului.

„În anul 2016, a fost instalat un Punct Termic Individual nou, de care
suntem foarte mulțumiți. Acum nu mai este necesar să reglăm manual căldura, deoarece se reglează în mod automatizat, în funcție de temperatura de afară”, menționează Mihai Dicusar, inginer al Institutului de Cardiologie, citat în comunicatul de presă.

Institutul de Cardiologie planifică să își modernizeze
rețelele inginerești din clădire și să conecteze clădirea la apă caldă produsă de Punctul Termic Individual, la branșamentul clădirii. În acest mod, administrația spitalului va scăpa de cheltuielile mari de până acum necesare pentru încălzirea apei la diferite echipamente electrice costisitoare.

„Datorită acestor modernizări, atât personalul medical, cât și pacienții, sunt mulțumiți că avem parte de o temperatură constantă în spital, în special, în perioada rece a anului”, a declarat Mihai Dicusar, inginer al Institutului de Cardiologie.

Până la momentul actual, Termoelectrica a instalat circa 900 de PTI-uri în 466 de blocuri locative și 186 de instituții publice pentru încălzire și prepararea apei calde, direct la branșamentul blocului, ceea ce oferă consumatorilor un șir de beneficii și servicii de înaltă calitate.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.