Inspectorii de patrulare, în uniforme noi

Inspectorii de patrulare au ieșit astăzi la muncă în uniforme noi. Acestea fac parte dintr-o donație a Jandarmeriei naționale franceze. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, primele uniforme au fost distribuite în capitală, iar în următoarele zile uniformele noi vor ajunge și în țară.

Ofițerul de presă al INP, Cristina Ababii, a declarat pentru IPN că inspectorii vor utiliza atât gecile noi, de culoare albastră, cât și pe cele din dotare. Cele noi au deja aplicate pe ele însemnele distinctive ale Poliției Naționale și vor fi distribuite doar inspectorilor care patrulează și celor care dirijează circulația rutieră.

„În general, nu există o anumită frecvență cu care sunt schimbate uniformele inspectorilor și aceasta pentru că fiecare piesă vestimentară din set are termenul ei de exploatare”, a precizat Cristina Ababii.

Donația de uniforme a fost făcută ca urmare a promovării și dezvoltării relațiilor de colaborare cu instituțiile de aplicare a legii din străinătate, în cadrul parteneriatului dintre MAI și instituția omoloagă din Franța.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.