Înfrângere categorică pentru naţionala de fotbal pe plajă

Naţionala de fotbal pe plajă a Moldovei a debutat cu stângul în preliminariile Ligii Europene (Euro Beach Soccer League), Divizia B. Vineri, 21 iunie, tricolorii au cedat categoric în meciul disputat cu reprezentativa Cehiei, scor 3-9, transmite IPN.

Chiar dacă a deschis scorul în minutul 5, prin Andrei Negară, Moldova nu a reuşit să-şi menţină avantajul. Cehii au profitat de greşelile din defensiva Moldovei şi au preluat iniţiativa, iar golurile nu au întârziat să apară, Pavel Stejskal fiind autorul unei triple.

Grigore Cojocari şi acelaşi Negară au marcat celelate goluri pentru selecţionata antrenată de Nicolai Mandrîncenco.

În celălalt meci din grupă, Anglia va întâlni Andorra. Sâmbătă, 22 iunie, Moldova va juca cu Anglia, iar o zi mai târziu cu Andorra. În faza finală se califică primele două clasate.

Pentru lotul naţional la fotbal pe plajă cele mai bun rezultate au fost înregistrate în etapa preliminară a Campionatului Mondial din 2010, când Moldova s-a clasat pe locul 1 în grupă datorită victoriilor cu Polonia, Norvegia şi Austria şi a fost eliminată din competiţie în optimile de finală de Spania.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.