Încă patru candidați la funcția de primar de Bălți au fost înregistrați

Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Bălţi a înregistrat alți patru candidați la funcția de primar de Bălți la alegerile locale generale din 5 noiembrie. Este vorba despre Victoria Șapa, de la partidul politic „Șansă”, Alexandr Nesterovschi, de la partidul politic „Renaștere”, și candidații independenți Arina Corșicova și Marina Cravcenco, transmite IPN.

Cu cei patru nou-înregistrați, lista candidaților urcă la zece nume, fiindu-le stabilită preliminar următoarea ordine în buletinul de vot:

1. Sergiu Burlacu, Partidul Liberal Democrat
2. Vladimir Rusu, Partidul Acțiune și Solidaritate
3. Alexandru Gustoi, Partidul Comuniștilor
4. Ion Straciuc, Partidul Acasă Construim Europa
5. Maxim Moroșan, Partidul Socialiștilor
6. Aureliu Filipp, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei
7. Victoria Șapa, Partidul Politic „Șansă”
8. Arina Corșicova, candidat independent
9. Marina Cravcenco, candidat independent
10. Alexandr Nesterovschi, Partidul Politic „Renaștere”

Consiliul mai are în proces de verificare actele lui Sergiu Popovici, de la partidul politic „Coaliția pentru Unitate și Bunăstare”, și dosarele pretendenților care și-au depus în ultima zi actele: Alexandr Petkov, Partidul politic „Partidul Nostru”, Anastasia Svetlicinîi, Partidul politic „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei”, Mark Tkaciuk, Partidul politic „Partidul Acțiunii Comune - Congresul Civic”, Nicolai Grigorișin, Partidul politic „Partidul Schimbării”.

Numărul semnăturilor prezentate de candidatul independent Ion Ciobanu nu a fost suficient pentru a candida la funcția de primar.
Odată cu retragerea lui acestuia, la funcția de primar al municipiului Bălți cor concura pe 5 noiembrie cel mult 15 candidați.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.