În scuarul Palatului Național a început amenajarea Târgului de Crăciun

În scuarul Palatului Național „Nicolae Sulac” au început amenajările pentru Târgul de Crăciun, organizat de Guvern. Muncitorii asamblează căsuțele din lemn în jurul havuzului. Inaugurarea Târgului este planificată pentru data de 24 decembrie, transmite IPN.

Programul activităților dedicate sărbătorilor de iarnă va cuprinde acțiuni de agrement, de socializare, de culturalizare și educație artistică. De asemenea, va fi asigurată promovarea produselor autohtone de către agenții economici.

Pe scena care va fi amenajată vor evolua formații artistice de pe întreg teritoriul țării pentru promovarea dansului și a cântecului popular. Va fi asigurată participarea teatrelor naționale, teatrelor pentru copii, formațiilor artistice de amatori pentru copii și a celor reprezentate de grupurile minoritare naționale. De asemenea, meșterii populari vor expune produsele tradiționale din lemn, ceramică și piei.

Pentru desfășurarea activităților dedicate sărbătorilor de iarnă Guvernul a alocat 8,5 milioane de lei. Programul de activități se va desfășura în perioada 24 decembrie 2021 - 10 ianuarie 2022, în capitală și în alte zece orașe ale țării.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.