Împreună pentru Pace! Eveniment organizat de Primărie pe 9 mai la Complexul „Eternitate”

Primăria municipiului Chișinău organizează pe 9 mai la Complexul memorial „Eternitate”, un eveniment cu genericul: „Împreună pentru Pace!”. Programul include mai multe expoziții și un concert-manifest „Pace Planetei Pământ!”, transmite IPN.

Expoziția „Istoria prin prisma evenimentelor și personalităților” va oferi o incursiune în momentele-cheie ale istoriei, ilustrând rolul crucial al dialogului și al cooperării în menținerea păcii și stabilității globale. Iar Expoziția de pictură „Împreună pentru Pace!” va prezenta creațiile artistice ale elevilor Școlilor de Arte și instituțiilor de învățământ general din municipiul Chișinău, exprimând aspirațiile și viziunile tinerilor cu privire la un viitor bazat pe pace și înțelegere, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Concertul-manifest „Pace Planetei Pământ!” va aduce în fața publicului ansambluri și soliști îndrăgiți: Orchestra de Cameră, coordonator Mihai Ungur; Formația „Millenium”; Ansamblul de violoniști „Divertisment”, Natalia Tanasiiciuc, Geta Burlacu, Adrian Ursu și  Brio Sonores, ce vor interpreta compoziții muzicale consacrate, transmițând mesajul puternic al unității și al solidarității. 

„Împreună pentru Pace!” este o inițiativă ce aduce împreună comunitatea locală într-un efort comun de promovare a valorilor umanitare și construirea unui viitor mai bun pentru întreaga omenire, precizează aceeași sursă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.