Ilan Șor către Igor Dodon: Ai procedat ca un terorist care mi-a luat oamenii ostatici

În contextul reținerii deputatelor Reghina Apostolova și Marina Tauber, președintele Partidului Politic Șor, Ilan Șor, îi reproșează președintelui Igor Dodon că „a procedat ca un laș, când a decis să atace două femei”, transmite IPN.

Într-un mesaj video postat pe Facebook, Ilan Șor spune că nici un membru al echipei sale nu poate fi reținut având în vedere depozițiile sale. „Am depus depoziții în care am recunoscut că acești oameni au acționat exclusiv la solicitarea mea. Eu încercam să salvez banca”, a declarat Ilan Șor.

„Ai procedat ca un terorist care mi-a luat oamenii ostatici. Înțeleg că ai făcut-o doar pentru satisfacția ta personală. Nu are nimic în comun cu legea. Pentru că, având în vedere depozițiile mele, nu aveți dreptul să atingeți acești oameni”, i s-a adresat Ilan Șor președintelui Igor Dodon.

Politicianul, care este dat în urmărire, a avut un mesaj și pentru lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, căreia îi reproșează că i-a permis lui Igor Dodon asemenea acțiuni, inclusiv în privința unei foste colege, Reghina Apostolova.

Ilan Șor îi îndeamnă pe cetățeni, implicit pe membrii formațiuni sale, să-și unească eforturile și să apere țara de dictatură. „Blocul Acum  și PSRM au născut un monstru, dar noi îl vom învinge. Foarte curând situația se va schimba”, a declarat Ilan Șor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.