Grupul de iniţiativă anunţă lansarea proiectului politic – Partidul Popular European din Republica Moldova

Comunicat de presă

Grupul de iniţiativă anunţă lansarea proiectului politic – Partidul Popular European din Republica Moldova

Grupul de iniţiativă pentru constituirea unei noi formaţiuni politice anunţă lansarea proiectului politic – Partidul Popular European din Republica Moldova (PPE). Motivul care sta la baza acestui proiect este dorinţa de a contribui la depăşirea crizei politice din RM. PPE se va expune asupra problemelor cu care se confruntă societatea de pe poziţii constructive, viabile de soluţionare cu implicarea activă în rezolvarea lor.

PPE se autodefineşte ca o formaţiune politică democratică, patriotică cu opţiuni centru-dreapta, care va acţiona pentru garantarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, libertate de conştiinţă, dreptul la identitatea culturală şi religioasă, respingînd manifestările de şovinism, rasism şi orice formă de dictatură:

- dictatura omului faţă de om;
- dictatura banului şi averii;
- dictatura elitismului.


PPE propune înlocuirea economiei oligarhice cu o economie în care cea mai mare parte a capitalului naţional să se afle în proprietatea privată a celei mai mari parţi a populaţiei, a clasei mijlocii, o economie bazată pe muncă, inovaţie şi capital.


Grupul de iniţiativă PPE

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.