Gligor: Filat lucrează în folosul socialiștilor

Președintele „Partidului schimbării” Ștefan Gligor consideră că faptele și declarațiile fostului lider al PLDM, ex-premierul Vladimir Filat, sunt favorabile partidului socialiștilor. Gligor a vorbit despre aceasta în cadrul emisiunii „Spațiul Libertății” cu Lilia Burakovski.

„Aceea ce a încercat să facă la moment Filat îmi provoacă un zâmbet de dispreț. Acest om a lăsat în urma sa numai decepții și continuă de aceeași manieră, nu se poate opri. Din momentul când a revenit în libertate, el e constrâns să lucreze pentru socialiști”, a remarcat președintele „Partidului Schimbării”.

Ștefan Gligor s-a referit și la aceea ce crede el despre eșecul ideii de a constitui un bloc între PLDM și Platforma DA.

„S-a vrut diluarea Partidului Liberal-Democrat în Platforma DA. Dar planul n-a mers, pentru că lor (negociatorilor din partea PLDM – n.r.) li s-au pus niște condiții, încât ei, trecuți prin ciur și dârmoi, au rămas perplecși de atâta impertinență. Pentru un mandat s-a cerut absorbția partidului”, a declarat Gligor.

Președintele „Partidului Schimbării” consideră că Platforma DA a tratat PLDM într-un mod umilitor.

„Lor, care dispun de vreo cincizeci și ceva de primari și vreo zece organizații (raionale – n.r.) puternice, li s-a propus să schimbe toate acestea pe un singur loc sigur în listă. Unde mai pui și abordarea: ar fi trebuit să se discute la nivel de președinți de partide, dar președintele Năstase n-a participat din partea Platformei „Demnitate și Adevăr”, a remarcat Ștefan Gligor.

Cu toate acestea, Ștefan Gligor consideră că în cadrul PLDM sunt persoane demne de tot respectul, care „au trecut prin încercări crâncene și nu au cedat”. E vorba de Iurie Țap, Grigore Cobzac, Tudor Deliu și alții.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.