Ghimpu: Insistenţa Platformei DA nu este întâmplătoare. ALEGERI 2015

Preşedintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu apreciază că insistenţa Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr” de a organiza pe 7 iunie un miting în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în ziua când PL a rezervat acel loc pentru un eveniment de întâlnire cu alegătorii, nu este întâmplătoare. Ghimpu a reacţionat la un mesaj scris de omul de afaceri Viorel Țopa pe o reţea de socializare, ultimul fiind revoltat de planurile PL-ului de duminică, notează IPN.

„Dovada că Hoţii-Oligarhi Viorel şi Victor Ţopa care sunt condamnaţi stau în spatele Platformei DA! Cine nu crede, îi recomand să se documenteze cine sunt avocaţii lor. Şi ultimul lucru, un răspuns celor care striga că PL se contrapune mitingului Platformei DA. Spuneţi-mi, vă rog, cine participă în alegerile locale, Platforma DA sau PL? Cine trebuie să aibă un miting în PMAN, Platforma DA sau PL, când ştim cu toţii că a mai rămas doar o săptămână până la alegeri? Cui îi revine să apere Capitala de invazia roşie-rusească, Platformei DA sau PL-ului? Cine doriţi să fie Primar General al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă sau Zinaida Greceanîi?”, a scris Ghimpu pe Facebook.

El se întreabă despre ce fel de patrioţi poate fi vorba, dacă se bagă peste mitingul PL, nu mai există alte locuri de a petrece un miting. „Oare e întâmplător acest lucru anume cu o săptămână înainte de alegeri?”, s-a întrebat Ghimpu.

Liderul PL a mai subliniat că unii ar trebui să fie mult mai atenţi, altfel „se vor lovi din nou cu capul şi de data aceasta de peretele nu a trei oligarhi, ci a cinci deja”. Ei ştiu a manipula cetăţenii, când este vorba de miliarde, dovadă Alianţă PLDM şi PDM cu PCRM”, mai scrie Ghimpu.

Unele surse mas-media au scris că în spatele Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr” ar sta oamenii de afaceri Victor şi Viorel Ţopa, fapt infirmat de reprezentanţii Platformei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.