Funcționarea sistemului de termoficare necesită eforturi zilnice, director general Termoelectrica

Pe parcursul anului 2020, echipa Serviciului Rețele Termice (SRT) Termoelectrica a efectuat 1150 de intervenții la rețeaua de termoficare și 250 de intervenții la punctele de racordare ale consumatorilor. Circa 350 de specialiști au fost implicați în lucrări pentru întreținerea infrastructurii de distribuție, intervenind non-stop, ori de câte ori a fost nevoie, indiferent de oră sau de condițiile meteorologice, precizează un comunicat de presă al Termoelectrica, citat de IPN.

Veaceslav Eni, director general al Termoelectrica, subliniază că funcționarea eficientă a sistemului de termoficare necesită eforturi zilnice mari. Sute de angajaţi sunt implicaţi concomitent în activități ce țin de monitorizare și intervenție, astfel încât consumatorii să beneficieze de cele mai bune servicii.

Potrivit bilanțului activității SRT, în perioada menționată, au avut loc 260 de intervenții tehnice și activități de mentenanță la Stațiile de Pompare, Punctele Termice Centrale, Căminele Termice, Punctele Termice Centrale și Punctele Termice Individuale. De asemenea, au fost înlocuite 280 de contoare de apă rece la Punctele Termice Centrale și au fost efectuate lucrări de conectare la serviciile de termoficare și/sau apă caldă a 17 consumatori noi.

Pe parcursul anului, Termoelectrica a reabilitat capital 50 de tronsoane de conducte termice, cu lungimea totală de circa 15 km. Au mai fost efectuate lucrări de restabilire sau reparație capitală a izolației termice pentru circa 8,5 km de conducte termice supraterane.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.