Fracțiunea Șor din Parlament nu va înainta un candidat la funcția de premier

Fracțiunea Partidului Șor din Parlament nu va înainta un candidat la funcția de prim-ministru. Va susține candidatul propus de fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate. O declarație în acest sens a făcut astăzi Marina Tauber, secretarul Fracțiunii Partidului Șor din legislativ, după consultările pe care fracțiunea le-a avut cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, transmite IPN.

„Înțelegem că majoritatea parlamentară va avea voturile necesare pentru învestirea unui nou Guvern. Votul cetățeanului nu poate fi ignorat”, a spus Marina Tauber.

„Vom veni cu mai multe inițiative sociale menite să îmbunătățească condițiile de trai ale cetățenilor. Așteptăm ca inițiativele respective să fie promovate de noul Parlament și de noul  Guvern. Sperăm la un dialog constructiv dintre Președinție, Parlament și Guvern”, a adăugat Marina Tauber.

Denis Ulanov, un alt deputat din partea Partidului Șor, a menționat că activitatea fracțiunii Partidului Șor „a fost și este una constructivă. Sperăm că majoritatea parlamentară va lua în calcul opiniile care vin din partea Partidului Șor, deși formațiunea are un număr mic de deputați”, a spus Denis Ulanov.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.