Festivalul Mărțișor trece la TV și pe online

Cele 16 concerte planificate în cadrul ediției a 55-a a Festivalului „Mărțișor” nu vor putea avea loc cu prezența spectatorilor, ca urmare a restricțiilor instituite de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică. Spectacolele anunțate vor fi transmise online sau la televiziunea publică, iar organizatorii au început deja returnarea biletelor, transmite IPN.

Festivalul urma să fie inaugurat pe 1 martie la Palatul Național „Nicolae Sulac”. „Dragi prieteni, cu părere de rău, vă anunțăm că va fi imposibil să ne revedem la Palatul Național, la cea de-a 55-a ediție a Festivalului internațional de muzică „Mărțișor”. Conform deciziei CNESP, evenimentele se vor desfășura fără prezența publicului. Fiți alături de noi, urmărind concertele de acasă – în direct la Moldova 1 și pe pagina de Facebook „OCI Moldova-Concert””, precizează administrația într-un mesaj public. Biletele procurate pentru concerte pot fi returnate la casele Palatului Național.

Și Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” menționează că toate concertele programate în cadrul festivalului vor avea loc fără public, cu transmisiune în direct pe Moldova 2. Cei care au procurat bilete de la casă, se pot apropia, începând de luni, ca să le fie întorși banii.

Și Sala cu Orgă returnează banii pe biletele procurate. Toate concertele Sălii cu Orgă din cadrul Festivalului „Mărțișor” vor avea loc în regim online.

Prin decizia sa din 26 februarie, CNESP a interzis activitatea instituțiilor teatral-concertistice și a caselor de cultură cu prezența spectatorilor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.