Fără vize în Indonezia

Cetăţenii Republicii Moldova pot călători pe termen scurt în Indonezia fără viză. Anunţul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE). Astfel, posesorii de paşapoarte ordinare pot merge fără viză în Indonezia pentru o perioadă de cel mult 30 de zile cu scop turistic, participare la evenimente culturale, expoziţii internaţionale sau pentru a vizita pe cineva, transmite IPN.

Potrivit MAEIE, pentru a beneficia de regim fără viză, cetăţenii moldoveni pot intra doar printr-o serie de puncte de frontieră indoneziene. Acestea sunt aeroporturile internaţionale Soekarno-Hatta Jakarta, Juanda Surabaya, I Gusti Ngurah Rai Bali, Kualanamu Medan şi Hang Nadim Batam, porturile maritime Batam Center Batam, Sri Bintan Pura Tanjung Pinang, Sekupang Batam şi Tanjung Uban, etc.

Înainte de a călători în Republica Indonezia, cetăţenii Republicii Moldova sunt îndemnaţi să se asigure că, paşapoartele sunt valabile cel puţin şase luni de la momentul intrării pe teritoriul statului, precum şi că sunt în posesia unui bilet tur-retur sau deţin asupra lor un bilet de călătorie pentru un alt stat.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.