Fără apă la robinet

Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală vor rămâne luni și marți, 24 și 25 mai, fără apă la robinet. Este vorba despre străzile Drumul Schinoasei, Nicolae Sulac, Potârnichii, Sitarului, Colinei, Prepeliței, inclusiv stradelele, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 23.00. În această perioadă vor fi efectuate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

Tot luni, 24 mai, între orele 09.00 și 17.00,apa ar putea fi sistată pe străzile Teilor, Vatamanu, Miorița, L. Istrati, Rareș, C. Basarabiei, Livezilor, Strămoșilor, M. Basarab, și Teodorovici din satul Colonița. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.