Fără apă la robinet

SA „Apă-Canal Chișinău” planifică pentru marți, 1 decembrie, lucrări de conectare a unui apeduct nou construit în comuna Grătiești. Ca urmare, între orele 09.00 și 20.00, apa va fi sistată pe străzile Romană; Creangă; Internațională; Sfânta Treime și Fântânelor, transmite IPN.

Tot în legătură ce efectuarea lucrărilor planificate, până pe 4 decembrie, la miezul nopții, vor fi afectaţi de lipsa apei brute consumatorii  de aducţiune ce leagă orașul Vadul lui Vodă cu orașul Chişinău.

Marți, între orele 09.00 și 17.00, ar putea rămâne fără apă la robinet consumatorii din mai multe adrese din orașul Durlești. Este vorba despre străzile Al. cel Bun, Budăi, Căpriana, Cartușa, Codrilor, stradela Codrilor, precum și străzile Gribov, Junimii, Livezilor, Iaşului și stradela Iaşului. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.