Fără apă la robinet

Consumatorii din strada Burebista, 66-70, inclusiv cu fracții, din capitală, vor rămâne miercuri, 18 noiembrie, fără apă la robinet. De asemenea, apa va fi sistată pe strada Sarmizegetusa, 37-47, inclusiv cu fracții, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, furnizare apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 21.00. În această perioadă, furnizorul va efectua lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

Între orele 09.00 și 20.00, vor fi efectuate lucrări planificate în comuna Cruzești. Ca urmare, apa va fi sistată pe străzile Salcâmilor, Creangă, Fântânilor, Romană, Internațională, Sf. Treime, Dacia, Bodoni, Eminescu, Livezilor, S. Stainov și Teilor din localitate.

Tot miercuri, între orele 09.00 și 17.00, ar putea rămâne fără apă la robinet consumatorii din strada Calea Ieșilor, 61/2 din capitală. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.