Fără apă la robinet

Consumatorii din strada M. Sadoveanu, 2, 2/5, din capitală, vor rămâne miercuri, 1 iulie, fără apă la robinet. Sistările sunt programate între orele 09.00 și 14.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări planificate, transmite IPN.

Tot marți, între orele 09.00 și 21.00, furnizorul va efectua lucrări reabilitare a reţelelor de apeduct, finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi Băncii Europene de Investiţii. Ca urmare, apa va fi sistată pe străzile Macilor, 2 și stradela Florării. De asemenea, apa va fi oprită pe străzile Pajurii, 13, inclusiv cu fracţii, și A. Doga, 39-45, inclusiv cu fracţii.

Între orele 09.00 și 17.00, furnizarea apei ar putea fi sistată pe străzile Mateevici, Sf. Ţării și Dr. Bâcului din localitatea Ghidighici. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.