Fără apă la robinet

Consumatorii din strada Șoimilor din capitală vor rămâne marți, 26 noiembrie, fără apă la robinet. Furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 17.00, timp în care vor fi efectuate lucrări planificate de către SA „Apă-Canal Chișinău”, transmite IPN.

Între orele 09.00 și 21.00, apa va fi sistată pe străzile Alba Iulia, 196-206, inclusiv cu fracții, L Deleanu, 1, 7-9, inclusiv cu fracții, precum și pe Șoseaua Balcani, 2-6, inclusiv cu fracții. Potrivit ACC, sistările au loc în legătură cu lucrările de reabilitarea rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

Începând cu ora 10.00 și până la ora 13.00, furnizarea apei ar putea fi întreruptă pe strada M Sadoveanu, 2, 2/5, 2/6. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.