Fără apă la robinet

Consumatorii din străzile Piața Veche și Romană, 19/1, 19/2 din capitală vor rămâne marți, 30 iulie, fără apă la robinet. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile Pușkin, 53, și Gr Vieru, 22-28, inclusiv cu fracții. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, furnizarea apei potabile va fi întreruptă 09.00 și 17.00, timp în care vor fi efectuate lucrări planificate, transmite IPN.

Tot marți, în același interval de ore, ar putea fi sistată livrarea apei potabile pe străzile Ciocana, 12 și M. Drăgan, 30-42, inclusiv cu fracții. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.