Facultate de Stomatologie a USFM „Nicolae Testemițanu” celebrează 60 de ani de activitate

Comunicat de presă

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită, în perioada 6-8 iunie 2019, la o conferință științifică aniversară cu genericul „Facultatea de Stomatologie la 60 de ani de la fondare”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 9:00, în Sala Senatului, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

La conferință vor participa specialiști în domeniu din mai multe țări - România, SUA, Israel, Grecia și China.

Conferința va fi inaugurată de rectorul Ion Ababii și profesorul Sergiu Ciobanu, decanul Facultății de Stomatologie. La forum vor fi abordate subiecte privind calitatea și performanța educațională în medicina dentară, colaborările universitare stomatologice transfrontaliere, managementul tratamentului ortodontic interdisciplinar la adolescenți și adulți, metodele alternative în tratamentul leziunilor carioase cavitare, albirea dentară și alte aspecte ale stomatologiei moderne.

În aceiași zi, 6 iunie, la ora 16:00, va avea loc festivitatea de celebrare a celei de-a 60-a aniversări a Facultății de Stomatologie, ce se va desfășura la Palatul Republicii din capitală (str. Maria Cibotari, 16).

În zilele de 7 și 8 iunie, conferința științifică va continua cu o sesiune de comunicări și workshopuri, la care, de asemenea, vor fi elucidate probleme actuale din domeniul stomatologiei.

Prezenți la eveniment vor fi și Silvia Radu, Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, profesorul Marius Raica, rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, decanii facultăților de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu-Hațieganu”, Cluj-Napoca, România.

Mai multe detalii vedeți în Program.

Departamentul Comunicare și Relații Publice
IP Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie
”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

relatiipublice@usmf.md
Tel.:022 205 235, 022 205 367
GSM: 79 087 267
Fax: 022 242 411
www.usmf.mdDISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.