Europa League: Milsami a remizat în deplasare, iar Dacia a suferit înfrângere

Milsami Orhei a făcut un pas important spre turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce remizat în deplasare, scor 1-1, în primul meci din runda secundă cu Şahtior Soligorsk, Belarus. Cealaltă reprezentantă a Moldovei în Liga Europei, Dacia Chişinău, a suferit înfrângere în partida tur cu Cernomoreţ Odesa, Ucraina, scor 0-2, transmite IPN.

În meciul Milsami Orhei – Şahtior Soligorsk, Pavel Sitko a deschis scorul pentru gazde în prima repriză, însă Milsami a reuşit egalarea în partea secundă, datorită atacantului Petru Leucă. După acest rezultat, „vulturii” pornesc cu prima şansă în returul de la Orhei de pe 25 iulie.

„Un rezultat echitabil. Nu am rezistat presiunii din debutul meciului, însă ulterior ne-am revenit şi am reuşit să marcăm. Totul se va decide peste o săptămână. Ambele echipe merită calificarea, dar jocul va arăta”, a declarat Ştefan Stoica, antrenorul lui Milsami.

În meciul Dacia Chişinău – Cernomoreţ Odesa, ambele goluri pentru ucraineni au fost înscrise în primul şi ultimul minut al reprizei secunde, de către Sergei Samodin şi Olexiy Antonov. „Am avut probleme cu lipsa de concentrare şi, în consecinţă, am încasat în gol stupid în ultimele secunde”, a spus Igor Negrescu, tehnicianul Daciei.

Vineri, 19 iulie, la sediul UEFA de la Nyon va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul turul trei preliminar al Ligii Europa.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.