Eugen Sturza: Niciodată nu mi-am dat personal vreo armă

Fostul ministru al apărării Eugen Sturza spune că lipsa de conlucrare între Ministerul Apărării și președintele Igor Dodon în perioada mandatului său a dominat declarațiile de ieri ale actualului ministru al apărării Pavel Voicu. Eugen Sturza a scris pe Facebook că „poate accepta frustrările ministrului socialist, dar nu poate accepta falsurile și minciunile cu care operează”, transmite IPN.

Eugen Sturza spune că niciodată nu și-a dat personal vreo armă, fiind ministru al apărării. Cele două arme pe care le are, i-au fost acordate de conducerea Marelui Stat Major în semn de apreciere a militarilor pentru efortul depus în perioada mandatului. „Sper că și activitatea domnului Voicu va fi apreciată în măsura realizărilor și va fi și dumnealui onorat… sau poate nu. În acest domeniu, ca și în politică, e foarte important să lași loc de bună ziua”, susține Eugen Sturza.

Potrivit fostului ministru al apărării, actualul ministru, când vorbește despre dezastrul din Armata Națională, pe care a încercat să-l amelioreze prin proiecte, uită cum colegii lui socialiști protestau în fața Centrului de Informare NATO, cerând lichidarea Armatei Naționale, pentru povara bugetară pe care o are, dar nu uită să-și facă poze pe fundalul proiectelor inițiate de el.

Eugen Sturza a mai scris că subiectele „fierbinți” făcute publice de către Pavel Voicu au fost reflectate și anterior de presa de investigație, cât și de el cu diferite ocazii. Informația a fost trimisă deja la Procuratură, iar cei care se fac vinovați de orice ilegalitate, să răspundă în fața legii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.