Elevii înscriși la concursul on-line de biologie – invitați la USMF „Nicolae Testemițanu”

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la prima întrunire a elevilor înscriși la cursul gratuit de pregătire on-line la disciplina Biologie.

Evenimentul va avea loc în data de 22 februarie curent, cu începere de la ora 10:00, în Aula Petru Galețchi din Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, mun. Chișinău).

La întrunire, elevii vor avea posibilitatea să cunoască echipa de profesori ai Catedrei de biologie moleculară și genetică umană care a elaborat acest curs și să afle din prima sursă răspunsurile la unele întrebări ce-i preocupă.

Profesorii vor prezenta structura cursului de biologie, accesibilă pe platforma MOODLE (http://e.usmf.md/), și vor vorbi despre metodele de predare-învățare-evaluare caracteristice universității noastre și cele mai frecvente greșeli comise de elevi la autoevaluare. De asemenea, profesorii vor oferi detalii despre organizarea chimică a celulei. Întrunirea va include și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Vizita elevilor va continua la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea  Medicală (CUSIM).

Cursul gratuit de pregătire on-line la disciplina Biologie, lansat în premieră la USMF „Nicolae Testemițanu” în luna februarie, va continua până în luna mai curent. Până în prezent la acest curs s-au înscris peste 180 de elevi. Adolescenții care vor urma cursul la distanță vor beneficia de suport informațional, teste de autoevaluare și teste de evaluare la diferite nivele. Testele de evaluare sumativă vor fi periodic suplimentate, iar cursanții vor fi instruiți cu referire la modul de pregătire a răspunsurilor.

Cursul reprezintă un suport pentru liceeni în susținerea examenului de bacalaureat, la admiterea la facultățile unde biologia este obiect de profil și pentru participarea la olimpiade.

Notă: Elevii din afara mun. Chișinău pot solicita să fie întâmpinați la Gara Auto Centru, Nord și Sud sau cea Feroviară de către reprezentanții Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină, pentru a fi conduși la Universitate.


Departamentul Comunicare și Relații Publice
IP Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie
”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.