Echipele de intervenție ale SA Apă-Canal Chișinău lucrează non-stop

În perioada 6-8 iunie, Departamentul Dispecerat al SA „Apă-Canal Chișinău”, echipele de intervenție, dar și alți reprezentanți ai societății, care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate, vor lucra conform programului obișnuit, transmite IPN.

ACC menționează că apelurile la telefoanele dispeceratului 022-256-666 vor fi preluate non-stop. Pentru a acționa cu promptitudine, numărul echipelor de intervenție va fi menținut. Astfel, și în zilele de weekend vor lucra câte zece echipe pentru remedierea avariilor produse la apeduct și câte trei echipe pentru rețelele de canalizare. De asemenea, în cadrul Dispeceratului vor activa două echipe la rețelele de apeduct și 2 la rețelele de canalizare. În caz de necesitate, numărul echipelor de intervenție poate fi mărit, utilizându-se echipamentele și tehnica specializată.

În condițiile în care, în aceste zile, transportul public va fi sistat, ACC va pune transport la dispoziția angajaților întreprinderii care lucrează în ture.

Furnizorul dă asigurări că echipele de intervenție vor acționa rapid, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.