Echipa Moldovei la tenis se întâlneşte cu cea a Portugaliei

Echipa de tenis a Republicii Moldova se întâlneşte cu cea a Portugaliei în cadrul campionatului mondial pe echipe „Davis Cup by BNP Paribas”. Meciurile vor avea loc la sfârşitul săptămânii curente. Preşedintele Federaţiei de Tenis din Moldova, Marina Tauber, a comunicat, în cadrul unei conferinţe de presă, că au fost finalizate ultimele pregătiri pentru competiţie, transmite IPN.

Republica Moldova va fi reprezentată de către tenismenii Radu Albot, Maxim Dubarenco, Roman Borvanov, Andrei Ciumac şi căpitanul echipei, Iurie Gorban. Portugalia este reprezentată de către Joao Souza, Gastao Elias, Pedro Sousa, Rui Machado, iar căpitan este Pedro Cordeiro.

Meciurile se vor desfăşura în perioada 13-15 septembrie la Manejul de Atletică Uşoară din Chişinău. Marina Tauber a comunicat că în Moldova deja a sosit reprezentantul Federaţiei Internaţionale de Tenis, Tom Kinloch, şi că acesta este mulţumit de calitatea arenei de sport, care deja este pregătită complet pentru meciuri.

Preşedintele Federaţiei de Tenis din Moldova a comunicat jurnaliştilor că la 12 septembrie va avea loc tragerea la sorţi, iar la 14 septembrie va fi organizat un master-class cu participarea tenismenilor profesionişti, amatori şi cu reprezentantul Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Marina Tauber i-a îndemnat pe toţi să vină la meciuri să susţină echipa Moldovei. Ceremonia de deschidere va avea loc vineri, 13 septembrie, după care vor fi jucate 2 meciuri la simplu. Sâmbătă, 14 septembrie, va fi desfăşurat un meci la dublu, iar duminică, 15 septembrie, vor fi jucate alte 2 meciuri la simplu. Meciurile vor fi transmise live la postul public de televiziune şi online.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.