Echipa lui Victor Chironda candidează pe platforma Mișcării „Forța Nouă”

Echipa consilierului municipal Victor Chironda candidează pentru Primăria capitalei și pentru Consiliul municipal Chișinău pe platforma Mișcării social-politice „Forța Nouă”. Anunțul a fost făcut de Victor Chironda în cadrul evenimentului de prezentare a echipei sale pentru alegerile locale noi din 20 octombrie, transmite IPN.

„În discuțiile avute, mai multe formațiuni au venit cu condiții inacceptabile pentru noi. Unica formațiune care a acceptat propunerea noastră fără a condiționa ceva a fost Mișcarea social-politică „Forța Nouă””, a declarat Victor Chironda.

Potrivit lui, finanțarea campaniei electorale va fi realizată din banii acumulați în fondul electoral din donații. În scurt timp urmează să fie lansat site-ul de campanie pe care toți simpatizanții și susținătorii echipei sale vor putea face donații în fondul electoral.

„Astfel, eu și echipa mea vom candida pentru Primăria și Consiliul municipal Chișinău pe platforma Mișcării social-politice „Forța Nouă”, cu statut de candidați neafiliați politic. Viziunea noastră pentru Chișinău este una clară și realizabilă, vrem un oraș ce oferă oamenilor oportunități, confort și siguranță”, a mai spus Victor Chironda.

Mișcarea social-politică „Forța Nouă” s-a format pe 28 mai 1997. În prezent președinte este fostul ministru al apărării Valeriu Pleșca.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.