Dorin Goțonoagă a ocupat locul 7 la Grand Slam-ul de la Paris

Judocanul Dorin Goțonoagă a ocupat locul 7 la Grand Slam-ul de la Paris. El a obținut patru victorii în limitele categoriei de greutate 81 kg, cu kîrghizul Vladimir Zoloev, uruguyanul Alain Aprahamian, ivorianul Faouzi Abrahams și sud-coreeanul Sungho Lee. Apoi, i-a cedat belgianului Matthias Casse, care a devenit câștigător la Grand Slam-ul de la Paris, iar în recalificări a pierdut în fața uzbekului Kamoliddin Rasulov, transmite IPN.

În aceeași categorie de greutate a evoluat și Nicon Zaboroșciuc. El a înregistrat două victorii, cu germanul Tim Gramkow și francezul Nicolas Chilard și i-a cedat canadianului Antoine Valois-Fortier, care s-a ales cu medalia de bronz.

Două victorii le-a obținut și Denis Vieru, care anul trecut a triumfat la Paris. El i-a învins pe francezul Reda Seddouki și azerul Nijat Shikjalizada, dar a fost eliminat de viitorul câștigător al categoriei de greutate 66 kg, sud-coreanul An Baul.

La 73 kg, Petru Pelivan a obținut o victorie, iar Victor Sterpu a fost eliminat din prima rundă de viitorul finalist, kazahul Zhansay Smagulov.

La feminin, Cristina Blanaru a disputat o singură luptă în categoria 52 kg.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.