Diósi László, CEO – Mobiasbanca OTP-Group S.A.: ”Investind în educația financiară a clienților, investim în viitorul pieței financiare”

„Educația financiară  a clienților, este o investiție pe termen lung în viitorul unei bănci. Este foarte important să investim în consultanță și comunicare, să ne creștem clienții. Este responsabilitatea noastră majoră de a oferi produsele potrivite clienților potriviți. Să le explicăm riscurile și avantajele. Să-i educăm să fie investitori responsabili”, a declarat Diósi László, CEO – Mobiasbanca OTP-Group, în cadrul conferinței „Dezvoltarea instrumentelor financiare în Republica Moldova”, organizată în premieră de Banca Națională a Moldovei și CFA Society România.

Evenimentul a reunit peste  100 de oficiali, analiști financiari externi, bancheri, oameni de afaceri, parteneri de dezvoltare, experți independenți, pentru a discuta despre perspectivele de dezvoltare a pieței financiare în țara noastră.

De asemenea, participanții la conferință au abordat oportunitățile și provocările de dezvoltare a instrumentelor financiare, gestiunea riscului valutar și accesul investitorilor la piețele financiare.

Invitat special la conferință, Dan Popovici, CEO OTP Asset Management România, a vorbit despre experiența OTP Group în România, în ce privește constituirea și dezvoltarea unui Fond de Investiții, piața de obligațiuni corporative și construirea unei rețele de investitori. 

Președintele Comitetului de Direcție al Mobiasbanca – OTP Group, Diósi László,  a vorbit și despre  necesitatea digitalizării produselor bancare, atragerea investitorilor și creșterea fondurilor de investiții. 

Totodată, acesta a menționat că în viitorul apropiat, Mobiasbanca OTP - Group va dezvolta o Fundație de educație financiară, care va servi drept Centru de  instruire continuă, dar și un laborator de cercetare care va permite dezvoltarea viitorului bancar, prin ochii celor tineri.

Menționăm că, aceasta este prima conferință desfășurată la Chișinău cu participarea reprezentanților CFA Society Romania, organizația care întrunește unii dintre cei mai bine pregătiți specialiști certificați în industria financiară și are misiunea de a menține standarde ridicate de integritate și excelență profesională.

 

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.