Diaconia a reinstalat boxele pentru colectarea hainelor

Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei reia proiectul „Banca de haine”. Pe trei adrese din capitală au fost amplasate boxe, în care pot fi lăsate haine pentru nevoiași, transmite IPN.

Boxele au fost amplasate la trei stații PECO, situate pe următoarele adrese: str. Calea Orheiului, 109; str. Iulius Cezar, 1 și str. Meșterul Manole, 2/1.

Diaconia îndeamnă oamenii care vor să facă o donație să respecte câteva reguli:  hainele să fie curate și îngrijite, să fie lucruri și bunuri ce pot fi utilizate cu demnitate, donațiile să fie depozitate în pungi. Sunt permise în calitate de donații haine, încălțăminte, jucării, lenjerie de pat.

Donațiile ajung la persoanele din întreaga țară care au nevoie acută de ajutor material. Este vorba despre beneficiari ai proiectelor sociale ale Diaconiei, persoane asistate în cadrul garderobelor sociale din parohiile Mitropoliei Basarabiei, parteneri sociali ai organizației, dar și alte cazuri sociale unde este nevoie de o intervenție cu donații de bunuri.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.