DGLCA a lansat o licitație pentru reparația locuințelor unor persoane cu venituri modeste

Direcția generală locativ-comunală și amenajare din Chișinău a lansat o licitație pentru executarea unor lucrări de reparație în trei apartamente în care domiciliază persoane cu venituri modeste și care au avut de suferit de pe urma unor situații excepționale.

Ghenadie Dubița, sef-adjunct al DGLCA, a precizat pentru IPN că pe strada Titulescu vor fi făcute lucrări de reparație într-o locuință inundată, în care stă familia unui veteran de război. Pe strada Uzinelor, în locuința unor persoane cu dizabilități, intervenția se cere după mai multe stricăciuni provocate de un vânt puternic. Iar pe bulevardul Decebal, în cea de-a treia locuință avariată, stă o familie cu doi copii cu nevoi speciale.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparație în cele trei apartamente din Fondul de rezervă al Primăriei municipiului Chișinău vor alocați circa 500 de mii de lei.

Ofertele pentru licitația respectivă pot fi depuse în perioada 30 iunie-11 iulie. Lucrările de reparație sunt planificate să înceapă în a doua jumătate a lunii iulie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.