DGLCA a efectuat lucrări în capitală în contextul Sumitului CPE

Și serviciile municipale au fost antrenate la pregătirea orașului pentru Summitul Comunității Politice Europene din 1 iunie. Direcția generală locativ-comunală și amenajare a instalat coșuri noi pentru gunoi la stațiile de așteptare de pe bulevardul Dacia, de la intrarea în oraș până la strada Ciuflea. Este vorba despre instalarea a 34 de coșuri pentru gunoi, transmite IPN.

Angajații DGLCA au intervenit la spălarea mecanizată a stațiilor de așteptare de pe bulevardul Dacia, dar și la spălarea mecanizată a trotuarelor și a bordurilor de pe bulevardul Dacia, strada Ciuflea, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Au fost cosite porțiuni de gazon pe zonele verzi aferente trotuarelor de pe bulevardului Dacia. „Menționăm că, pe lângă aceste activități, zilnic în procesul de salubrizare a orașului sunt implicați cca 400 de angajați cu 20 de utilaje pentru salubrizarea mecanizată și circa 15 utilaje de evacuare a deșeurilor”, precizează DGLCA.

Muncitorii sunt implicați la salubrizarea curților blocurilor locative din gestiune, terenurilor de acumulare a deșeurilor, locurilor de uz comun, stațiilor de așteptare, precum și la salubrizarea și spălarea urnelor de gunoi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.