Detalii despre explozia din sectorul Botanica

Explozia din sectorul Botanica a fost provocată de o grenadă de model F1. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul persoanei decedate în urma deflagrației, au fost depistate pastile asemănătoare celor psihotrope, precum și un aparat improvizat pentru consumul substanțelor narcotice.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a declarat că bărbatul care a decedat în explozie avea 60 de ani, nu era angajat în câmpul muncii și locuia împreună cu concubina și două fiice. Oamenii legii au reușit să identifice și a treia persoană cu care decedatul și bărbatul rănit au consumat băuturi alcoolice. După explozie, acesta se ridicase de la pământ și a plecat de la fața locului. El are 46 de ani și a fost audiat de polițiști.

Bărbatul rănit în explozia din sectorul Botanica este la Institutul de Medicină Urgentă. Contactată de IPN, purtătorul de cuvânt al instituției, Dorina Arsene, a declarat că starea pacientului este stabilă, el fiind internat în secția traumatologie. La momentul internării era în stare de șoc și în stare de ebrietate. Acesta a suferit răni în regiunea feței, a umerilor, dar și a călcâielor, iar în prezent îi este dificil să se deplaseze.

În cazul exploziei de marți, produse în sectorul Botanica al capitalei, a fost pornită o cauză penală pentru tentativă de omor și păstrarea ilegală a munițiilor. Despre aceasta anunță Direcția de poliție a capitalei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.