Deputații vor dezbate joi moțiunea de cenzură

Deputații urmează să dezbată în ședința de joi moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului Gavrilița, inițiată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Ordinea de zi a ședinței a fost stabilită de către Biroul permanent al legislativului, transmite IPN.

De asemenea, deputații vor examina, în prima lectură, proiectul de lege care prevede majorarea claselor de salarizare pentru asistenții sociali comunitari și asistenții parentali profesioniști cu studii superioare tehnice. Tot în prima lectură vor fi dezbătute modificări la Codul fiscal și la Legea cu privire la procuratură.

La ședința plenară de mâine va mai fi discutat proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică și modificări la Legea privind administrația publică locală.

Parlamentarii vor mai discuta despre ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Qatar privind abolirea vizelor de scurtă ședere pentru titularii pașapoartelor ordinare și a Acordului în domeniul securității sociale dintre țara noastră și Regatul Spaniei.

Ședința plenară este programată pentru ora 15.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.