Declarația Transparency International – Moldova privind atacul la adresa Șefului Delegației Uniunii Europene

Transparency International - Moldova își exprimă indignarea în legătură cu atacul obraznic al lui Ilan Şor - figurantului principal din raportul Kroll privind frauda din sistemul bancar al Republicii Moldova - la adresa Șefului Delegației Uniunii Europene în Moldova și învinuirile deplasate privind implicarea în afacerile interne ale Republicii Moldova.

Uniunea Europeană susține Republica Moldova din banii contribuabililor europeni, condiționând, pe bună dreptate, suportul prin atingerea progreselor în combaterea corupției, reformarea autentică a sistemului judiciar și recuperarea banilor fraudați din sistemul bancar – toate în beneficiul cetățenilor acestei țări.

Aroganța pe care o manifestă pretinsul politician în asemenea declarații vorbește despre impunitatea pe care o asigură sistemul judiciar marilor corupți din această țară, îndepărtând-o de la parcursul european și compromițând astfel de valori precum sunt Legea și Justiția.

_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.