Dacia şi FC Tiraspol au suferit înfrângeri în debutul noului sezon al cupelor europene

Echipele moldoveneşti au debutat joi, 4 iulie, într-un nou sezon al cupelor europene. În primul tur preliminar al Ligii Europa, Dacia Chişinău şi FC Tiraspol au suferit înfrângeri, în timp ce Milsami Orhei a obţinut cu greu o victorie în faţa unei formaţii cu mult mai slab cotată.

Dacia a fost învinsă în partida din deplasare cu albanezii de la Teuta, scor 3-1. Totuşi, golul marcat de rusul Vasiliy Pavlov mai păstrează „lupilor galbeni” şanse la calificare în runda secundă a competiţiei.

FC Tiraspol şi-a făcut dificilă situaţia după eşecul pe teren propriu în faţa lui Skonto Letonia. Deşi au avut destule ocazii gol, tiraspolenii au cedat cu 1-0. Acum, jucătorii antrenaţi de Vlad Goian trebuie să câştige obligatoriu returul din deplasare pentru a accede în turul următor.

Milsami Orhei s-a impus cu 1-0 în meciul cu Dudelange Luxemburg, dar a avut o prestaţie sub aşteptările propriilor suporteri. Golul semnat în prima repriză de Gheorghe Andronic nu este suficient pentru un retur liniştit. „Cel mai important e că nu am primit gol. Sperăm în retur să fim mai convingători”, a declarat antrenorul lui Milsami, Ştefan Stoica.

Partidele retur sunt programate pe 11 iulie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.