Curs de instruire pentru contabilii din sectorul public

 

În perioada 19.04.2021-06.05.2021 și 17.05.2021-28.05.2021, Centrul de instruire și dezvoltare profesională din cadrul Instituției Publice „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”), invită contabilii din sectorul bugetar la cursul de instruire, cu genericul: „Sistemul Informațional Integrat de Evidență Contabilă în Autoritățile/Instituțiile Publice bazat pe Platforma „1C”” (SIIECAP 1C).

În cadrul cursului vor fi abordate aspectele practice privind aplicarea SIIECAP 1C în contabilitatea autorităților/instituțiilor bugetare, printre care menționăm și următoarele subiecte:

  • Completarea nomenclatoarelor;
  • Completarea planului de finanțare;
  • Evidența decontărilor cu titularii de avans, a serviciilor acordate de instituțiile terțe, a serviciilor cu plată, inclusiv plata părintească;
  • Evidenta operațiunilor de casă și bancare;
  • Evidența mijloacelor fixe, materialelor, a produselor alimentare;
  • Generarea Rapoartelor financiare.

Durata cursului constituie 40 ore, iar prețul acestuia este de 2200 lei per persoană. Fiecărui absolvent, la încheierea cursul, i se va înmâna Certificat de participare.

Toți specialiștiii în finanțe publice a căror responsabilități includ evidența contabilă în sistemul bugetar sau cei care în activitatea profesională utilizează SIIECAP 1C și doresc să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu, sunt rugați să se înregistreze în prealabil, completând acest formular.

Informații adiționale pe partea cursului pot fi obținute la numărul de telefon (022) 822-032 sau 069349828.
 

 _______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.