Cozonacii vor apărea în vânzare cu o săptămână înainte de Paşti

Cozonacii de la Franzeluţa, cel mai mare producător de pâine din ţară, vor apărea în vânzare cu o săptămână până la Paşti, nu înainte de a fi binecuvântați de către ÎPS Vladimir. Directorul combinatului, Victor Cojocaru, a declarat pentru IPN că urmează să fie pusă în funcţiune o nouă linie de producere a pâinii şi cozonacilor, cu o capacitate de 16 tone pe zi.

Linia va fi dotată cu un cuptor cu două tuneluri de 10 metri, fiind o premieră absolută, a declarat directorul întreprinderii. Costul achiziţiei este de 1 milion de euro. Oferta de Paşti a Combinatului Franzeluţa vine cu produse noi, dar şi cu o reţetă îmbunătăţită pentru checurile şi cozonacii din anii trecuţi. Tipurile noi de cozonaci după reţeta Panettone vor fi cu ciocolată şi citrice. Totodată, vor fi lansate mai multe feluri de rulade cu aluat de cozonac cu prune şi nuci.

Preţul checurilor va varia de la 27 la 62 lei, ruladele vor avea un preţ mediu de 35 de lei, iar pentru un cozonac Panettone preţul va varia de la 62 la104 lei.

Și brutăria „Bon Appetit” va veni cu un nou tip de cozonac. În vânzare produsele de Paşti vor apărea din 7 aprilie.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.