Contractul pentru autobuzele expuse în PMAN va fi semnat miercuri

Contractul pentru autobuzele de marca ISUZU, expuse în Piața Marii Adunări Naționale, va fi semnat miercuri 20 februarie, dacă celălalt participant la licitație nu va depune până atunci o contestație. Municipalitatea Chișinău va procura 31 de autobuze „Unipay Danișmanlik Yazilim Teknolojileri” LTD, dealer oficial în Republica Moldova al uzinei turcești „ISUZU”, transmite IPN.

Din 14 februarie și până pe 24 februarie, autobuzele pot fi văzute în Piața Marii Adunări Naționale. Este o expoziție organizată de către producător, a precizat, luni, primarul interimar, Ruslan Codreanu, la ședința operativă de la Primărie.

Potrivit primarului, după semnarea contractului, autobuzele vor circula pe itinerare neacoperite în prezent de transport public. La stabilirea rutelor se vor lua în calcul  solicitările locuitorilor capitalei. În principal, este vorba de străzile Nicolae Testemiţanu, Albișoara, Maria Drăgan. La fel, va fi suplinit numărul de autobuze pe str. Milescu Spătaru, unde circulă insuficient transport public.

La stabilirea câștigătorului licitației s-a aplicat principiul: calitate-preț. Agentul economic și-a asumat o garanție completă pentru autobuze în primii doi ani de exploatare, pentru toate componentele.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.