Consiliul republican al PSRM, în şedinţă

Consiliul republican al Partidului Socialiştilor s-a convocat astăzi, 21 august, în şedinţă. La reuniune participă şi preşedintele Igor Dodon, transmite IPN.

În debutul şedinţei, lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că, pe lângă membrii Consiliului, la şedinţa de astăzi au fost invitaţi şi membrii Comisiei de control, conducătorii mai multor organizaţii teritoriale, deputaţi, consilieri din Consiliul municipal Chişinău, membrii grupurilor de iniţiativă din circumscripţiile uninominale unde urmează să aibă loc alegeri noi, precum şi potenţiali candidaţi la alegerile locale şi la cele parlamentare noi.

Printre chestiunile incluse pe ordinea de zi se numără participarea Partidului Socialiştilor la alegerile locale generale şi la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie. În acest sens, astăzi urmează să fie desemnaţi candidaţii în circumscripţiile uninominale. Formaţiunea mai urmează să desemneze trezorierul și reprezentantul cu drept de vot consultativ la Comisia Electorală Centrală etc.

Presa a avut acces doar la începutul şedinţei, pentru filmări protocolare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.