Consilier PL, acuzat că instalează ilegal gherete în centrul istoric al Chişinăului. ALEGERI 2015

Marcel Darie, candidat la funcţia de primar general al capitalei şi consilier municipal din partea Partidului Legii şi Dreptăţii, îl acuză pe consilierul liberal Mihail Ceban  că a instalat recent o nouă gheretă de comercializare a ţigărilor în centrul istoric al Chişinăului.

Candidatul la Primărie, alături de susţinătorii săi, a organizat o acţiune de protest lângă ghereta din strada Mateevici, transmite IPN. Marcel Darie a spus că Mihail Ceban face evaziune fiscală, dar şi contrabandă cu ţigări, iar primarul general Dorin Chirtoacă îi acoperă ilegalităţile.

Compania liberalului, „Cebacot”, a obţinut dreptul la instalarea a peste 200 de gherete  în tot oraşul, inclusiv în centrul istoric, dar şi pe strada pietonală, a spus Marcel Darie în cadrul acţiunii de protest.

Potrivit candidatului, oamenii nu pot vedea transportul public din cauza gheretelor instalate în tot oraşul. Ultima  gheretă a fost amplasată în plină campanie electorală, pe ascuns, şi a fost aleasă o zonă pe unde trec mulţi studenţi.

Contactaţi de IPN,  nici consilierul PL vizat, nici preşedintele fracţiunii liberalilor în CMC şi nici ofiţerul de presă al PL nu au răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE