Conferința online Future of Democracy va avea loc pe 29 septembrie

Ne confruntăm cu o criză economică și socială iminentă, dar și o mulțime de situații de dezinformare în special în perioada electorală. Care este relația dintre tehnologie și democrație și cum este folosită aceasta în alegerile din întreaga lume, va fi subiectul explorat de invitați speciali, care vor prezenta discursuri la Future of Democracy Conference organizat de VoteMe.App.  

Pentru a face lumină în aceste vremuri, Future of Democracy Conference, aduce câțiva speakeri care s-au confruntat,  în diferite roluri,cu diverse situații din centrul evenimentelor actuale.

Speakerii Sven Gerts, Victor Guzun, Josef Lentsch, Kevin Allen, Alyssa Suhm, Daniel Arnaudo și investitorul și autorul
Salim Ismail, vor povesti despre modul în care democrația și tehnologia influențează realitatea și ne modelează viitorul.

În cadrul conferinței se vor aborda subiecte actuale despre cum noile tehnologii afectează peisajul politic și social. Accentele vor fi puse  pe impactul crizei Covid-19 asupra încrederii în Open Data și alte tehnologii, ca bază pentru securitate, progres și cooperare socială.

Tot aici, vor fi discutate soluțiile pentru organizații și comunități de cetățeni activi, care luptă pentru democrație și idei pentru alegeri, o industrie transformată sub influența tehnologiei.

Fiecare participant va primi după eveniment o broșură cu principalele idei formulate la eveniment. Pentru a afla subiectele abordate de fiecare dintre speakeri, dar și mai multe informații despre eveniment, înregistrați-vă preventiv pentru participare:
https://futureofdemocracy.voteme.app/

Evenimentul este organizat cu sprijinul Fundației Friedrich Naumann România și Moldova, Digital Communication Network și OpenExO.


_________

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.