Conferinţă internaţională pentru medicii de familie „Berlin-Сhemie Academy”

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova vă invită, în zilele de 29 și 30 martie 2019, la Conferinţa internaţională interdisciplinară cu genericul Berlin-Сhemie Academy, adresată  medicilor de familie din Republica Moldova. Forumul științific se va desfășura la Hotelul Radisson Blu Leogrand (or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77). Evenimentul va fi inaugurat vineri, 29 martie, la ora 13:00. 

La forum sunt aşteptaţi să participe în jur de 400 de medici de familie din ţară. În calitate de invitaţi speciali vor fi personalităţi notorii din sfera medicinei  din Republica Moldova, Italia, Marea Britanie şi Germania. Printre subiectele abordate la conferinţă vor fi: fiziopatologia durerii, durerea acută și cronică, cefaleea, durerea lombară, osteoartrita, spondilita anchilozantă, vertijul, hipertensiunea arterială, insuficiența cardiacă cronică, prediabetul, prevenția primară a diabetului zaharat tip 2 și altele.

Evenimentul este organizat de catedrele de Medicină de familie, Neurologie nr. 1, Endocrinologie, Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”, Departamentul Medicină Internă:  disciplinele de Cardiologie și Reumatologie şi nefrologie ale Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în parteneriat cu Asociaţia Medicilor de Familie şi reprezentanţa companiei Berlin-Сhemie Menarini.

Mai multe detalii găsiţi în Program.

Silvia Ciubrei,
şef departament,
Departamentul Comunicare şi Relaţii Publice
tel;022 205 235 mob.: 079 087 267
e-mail : silvia.ciubrei@usmf.md
 

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.