Concurs de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021

Banca Națională a Moldovei a lansat concursul de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021. Criteriile de bază pentru selectarea proiectelor prezentate se referă la originalitate, creativitate și coerența elementelor de design, astfel încât să fie posibilă executarea acestora pe suprafața monedelor, transmite IPN.

BNM precizează că la concurs pot participa toți cetățenii, care au atins vârsta de 18 ani, precum și persoanele juridice, care își pot expune viziunea grafică asupra viitoarelor monede. Vor fi acceptați numai participanții care vor prezenta proiecte de design pentru, cel puțin, două tematici. Numărul de desene prezentate de un participant pentru o tematică nu este limitat.

Participanții sunt obligați să respecte drepturile de autor și cele conexe. Prin participare, autorul designului își exprimă acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informațiile detaliate despre monedele jubiliare și comemorative emise până în prezent de Banca Națională a Moldovei pot fi vizualizate pe pagina oficială a BNM.

Termenul-limită de depunere a proiectelor de design este 9 octombrie, ora 14.00.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.