Concert în PMAN de Ziua Independenței

De Ziua Independenței, pe 27 august, Guvernul planifică activitatea „Cabinetul de miniștri, de vorbă cu cetățenii”, care se va desfășura spațiul verde din fața clădirii executivului. Seara va culmina cu un concert în Piața Marii Adunări Naționale, transmite IPN.

Primul eveniment este planificat pentru ora 17.00 și va dura aproximativ o oră. De la ora 18.00, în PMAN, va începe concertul cu interpreți de acasă. În scenă vor evolua La La Play Voice, Moldovan National Youth Orchestra, condusă de Andriano Marian, Cătălin Josan, Mani, Cristina Scarlat și Via Dacă.

De asemenea, publicul va fi încântat de Ansamblul Academic Național de dansuri populare „JOC”, precum și de Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgros. În scenă vor evolua și interpreții  Cristofor Aldea-Teodorovici, Ion Paladi, Maria Iliuț și Ansamblul „Crenguța de Iederă”, Surorile Osoianu etc.

În legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiției și a manifestărilor consacrate Zilei Independenței, în perioada 25 august, ora 23.00 - 28 august, ora 05.00, va fi sistată circulația traficului rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin. În perioada menționată, circulația transportului public va fi redirecționată.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.