Concert de caritate pentru a aduce Crăciunul în sufletele a 170 de copii defavorizaţi


Concert de caritate pentru a aduce Crăciunul în sufletele a  170 de copii defavorizaţi

Peste 170 de copii de la Centrul de plasament "Drumul spre casă" şi de la casa copilului din Bălţi au primit în dar cadouri, inclusiv jucării, dulciuri, papuci de casă, echipament de birou, în urma unui concert de caritate organizat la Bălţi cu suportul Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova, Edelweiss.  Interpreta Geta Burlacu şi formaţia Alex Calancea Band au cântat live piese etno, jazz și latino la Bălți, iar fondurile colectate în urma vânzării biletelor au fost suplinite de către Edelweiss şi utilizate pentru a cumpăra cadouri copiilor. Acest eveniment continuă şirul proiectelor organizate de Edelweiss cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, copiii de la cele 2 instituţii au fost vizitaţi de Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada, simţind adevăratul farmec al sărbătorilor de iarnă.

„Atunci când trăiam în oraşul Bălţi casa mea era situată nu departe de această casă de copii. Şi eu îmi puneam întrebarea de ce aceşti copii niciodată nu pleacă acasă. Mă bucur să pot realiza acest proiect, ce se datorează sus
ținerii Edelweiss ", a spus interpreta Geta Burlacu.

 


Valeriu Slobodeanu, medic-şef, Casa de copiii din Bălţi: "Dar cea mai mare bucurie, cea mai mare este când vin oaspeţi, cu jucării şi cu cadouri, care copiii le aşteaptă probabil tot anul. Aţi văzut ce bucuro
și sunt copii. Această sărbătoare va rămâne mult timp în amintirea lor. "

De remarcat faptul că în perioada sărbătorilor de iarnă, prin decizia Consiliului şi a fondatorului Edelweiss, Vlad Plahotniuc, Fundaţia va implementa o serie de proiecte în domeniile cultural, social şi educaţional.
Pe parcursul săptămânii curente Edelweiss a reuşit să implementeze deja multe proiecte preconizate pentru această perioadă.

***

Fundația EDELWEISS este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi apolitică, înfiinţată de către omul de afaceri Vlad Plahotniuc în scopul creării unor oportunităţi echitabile pentru oamenii talentați şi dezavantajaţi din Republica Moldova.  Fundaţia are misiunea de a contribui la dezvoltarea societăţii prin elaborarea şi implementarea unor proiecte în domeniul cultural, educaţional, social, economic şi de protecţie a mediului înconjurător. Toate iniţiativele fundaţiei se bazează pe ideea că toţi oamenii trebuie să aibă posibilitatea să-şi atingă pe deplin potenţialul pentru a contribui la dezvoltarea societăţii. Aceasta poate fi realizat prin crearea oportunităţilor pentru oamenii talentaţi, sprijinirea tinerilor capabili, încurajarea iniţiativelor care dezvolta potenţialul oamenilor de a-şi îmbunătăţi propria viaţă şi susţinerea programelor ce vor contribui la dezvoltarea societăţii noastre. Fundaţia crede în dreptul fiecărui individ de a-şi construi singur destinul şi viitorul. Credem atât în tineri, pentru că în ei se află entuziasmul, dinamismul şi forţa inovatoare, cât şi în vârstnici, pentru că ei ne aduc încrederea, înţelepciunea şi experienţa anilor.

Departamentul relaţii publice EDELWEISS

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.