Comunicate de presă

Comunicat de presă

Compania „Global Construcții”, comanditara lucrărilor de ridicarea carcasei de beton la construcția imobilului de pe strada Andrei Doga 13/7, executate de către compania „GolbanTrade”, este profund îngrijorată de incidentul ce a avut loc joi, 31 martie, când un element de cofraj a căzut peste o construcție din preajmă.

„Global Construcții” a contractat „Golban Trade” pentru ridicarea carcasei de beton a proiectului imobiliar. La baza acestei decizii a stat profesionalismul de care a dat dovadă această companie de-a lungul activității sale. „Golban Trade” nu a avut nici un incident la locul de muncă până acum, compania fiind cunoscută anume pentru măsurile de securitate și siguranță pe care le respectă cu strictețe.

Cu siguranță, această situație este una foarte gravă și Inspecția Muncii va veni cu o poziție în acest sens. Totuși, facem apel la corectitudine, or erorile umane se pot întâmpla în cele mai sigure locații, în orice țară.

Pe șantierul de construcții activează peste 80 de persoane, care primesc un salariu mediu de 20 mii lei fiecare. Aceste persoane, la rândul lor, își întrețin familiile. În total, minim 400 de persoane trăiesc din aceste salarii.

Mai mult, peste 120 de familii așteaptă să se mute în apartamentele noi construite. Oamenii au achitat lucrările și așteaptă darea în exploatare în termenii prevăzuți. Nu trebuie să sufere locuitorii capitalei din cauza unui accident, care reprezintă rezultatul unei greșeli umane.

Ținem să mai precizăm că, ograda grădiniței ar fi trebuit să fie la 6 metri distanță. În acest sens există o decizie de judecată care confirmă că, proprietarii instituției preșcolare au ocupat abuziv terenul public și au fost obligați să scoată gardul, lucru care nu s-a întâmplat.

„Global Construcții” face apel la administrația locală să consulte toate părțile implicate și să ia în calcul toate interesele ce există.

Dle. Primar general al capitalei, Ion Ceban viitorii locatari, adica circa 500 de chisinauieni, nu trebuie să sufere ca urmare a regretabilului accident de pe şantier, dar şi ca urmare a poziţiei abuzive a proprietarilor grădiniței. Nici cei 80 de muncitori, care întrețin peste 400 de persoane, nu trebuie lăsați fără salarii, cu atât mai mult în situația de criza în care se afla tara.

Compania „Global Construcții”


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

-------


Comunicat de presă

Golban Trade SRL, companie de construcții cu o vastă experiență pe piață, a reușit să ridice zeci de construcții. Ne recomandă atât experiența din acest domeniu, cât și beneficiarii care și-au construit casele împreună cu noi. Evoluția constant pozitivă de la înființare și până în prezent, a făcut ca Compania să fie capabilă să abordeze o gamă variată de lucrări în domeniul construcțiilor, indiferent de mărimea și complexitatea acestora.

Pe parcursul evoluției noastre ca și companie, am stabilit parteneriate de lungă durată, datorită calității serviciilor pe care le prestăm, precum și atitudinii responsabile față de asigurarea condițiilor necesare unei bune desfășurări a construcției. Pentru unul din importanții noștri parteneri cu care colaborăm de mai mulți ani, la momentul de față prestăm servicii de construcții în ridicarea carcasei de beton al blocului de locuit de pe strada A. Doga 13/7. Cu părere de rău în data de 31 martie, un element de cofraj a căzut peste construcția din ograda grădiniței alăturate, fapt care ne-a mobilizat să întreprindem măsuri suplimentare în scop de asigurare a unor sisteme de protecții adiționale.

Investim constant atât în dezvoltarea tehnologică, dar și în dezvoltarea profesională a angajaților Golban Trade SRL. Respectăm cerințele de asigurare a securității, precum și restricționăm accesul către construcții de către persoane neautorizate, asigurând o respectare a unor reguli stricte de siguranță și comportament. Selectăm cu atenție personalul, precum și desfășurăm o mulțime de activități educaționale în pregătirea personalului. Un alt element important de siguranță sunt sistemele de management al protecției muncii în scopul asigurării condițiilor necesare pentru implementarea corectă a cerințelor legislației privind protecția și securitatea muncii în executarea lucrărilor de construcții.

Golban Trade este o companie de construcții cu o reputație ireproșabilă, unde măsurile de securitate şi siguranță la locul de muncă sunt  respectate cu strictețe. În cei peste 10 ani de experiență, nu au fost înregistrate careva incidente. Toți muncitorii de pe șantier dețin toate certificatele și verificările necesare pentru a desfășura lucrări de construcție, ceea  ce poate fi dovedit și confirmat de autorități.

Golban Trade SRL face apel la corectitudine în reflectarea cazului respectiv și speră că, incidentul dat, nu va duce la întârzierea lucrărilor, iar în consecință la darea în exploatare a apartamentelor. Viitorii locatari nu trebuie să sufere.


Golban Trade SRL
*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.